1Pieńki do krojenia mięsa Katowice
Rozbieranie tuszy zwierząt hodowlanych, tworzenie małych kawałków z dużych części mięsa, krojenie mięsa według potrzeb klienta itp. to są zadania, które ma przed sobą zawodowy rzeźnik. Na ogół krojenie mięsa odbywa się za pomocą potężnego topora, którego cios jest w stanie posiekać nie tylko tusze, ale także służący do tego kloc masarski. Nawet jeśli sam kroisz mięso, musisz się zgodzić, że znacznie wygodniej jest robić to na dużym i mocnym klocu z pniaka, który nie pozwoli spaść odciętym częściom i nie rozpadnie się po kilku silnych uderzeniach. Dlatego przy zakupie kloca masarskiego bardzo ważne jest, aby wybrać opcję, która najlepiej odpowiada Twoim potrzebom. Główną cechą pniaków do krojenia mięsa jest prostota i zwięzłość projektu, dzięki temu nie będziesz musiał za każdym razem je montować i demontować. W restauracjach i kebabach potrzebne są również kloce, na których przygotowywane są najsmaczniejsze odmiany marmurkowej wołowiny. U nas możesz znaleźć wiele odmian kloców masarskich, zarówno zwykłych, jak i ze stojakami i obrączkowaniem. Kloce masarskie są wykonane wyłącznie z drewna twardych gatunków, co bezpośrednio wpływa na ich żywotność. Kupując u nas kloce masarskie, uzyskasz doskonały stosunek ceny do jakości. Poniżej przedstawiamy ceny oferowanych produktów.
Kloc masarski z twardego drewna. Do restauracji, kebabu, sklepu mięsnego i na działkę. Kloce mamy zarówno nieprzetworzone, jak i gotowe do użycia — na stojakach, obrączkowane.
Колоды настольные | Колоды цельные на подставке | Колоды цельные |
40/15 см. — 2000 руб. | 50/110 см. — 6000 руб. | 70/100 см. — 9000 руб. |
50/15 см. — 2500 руб. | 60/110 см. — 7000 руб. | 80/100 см. — 10.000 руб. |
60/15 см. — 3000 руб. | 70/110 см. — 8000 руб. | 90/100 см. — 11.000 руб. |
70/15 см. — 3500 руб. | 80/110 см. — 9000 руб. | 100/100 см. — 14.000 руб. |
80/15 см. — 4000 руб. | 90/110 см. — 10.000 руб. |